PDA

View Full Version : maya to max


FurkanWahab
03-20-2006, 11:47 AM
guys, i have done some animation in maya how can i export that in max???
thx

bernieLomax
03-20-2006, 12:53 PM
try using the .fbx format to export from maya to max....
you will have to get it from alias.com - if it isnīt dead alreay.
use wisely because it is a great plugin...
hugs bern....

CGTalk Moderation
03-20-2006, 12:53 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.