PDA

View Full Version : Problem with vray distributed render


now_andrew
03-12-2006, 03:22 PM
hi, I have a problem with the distributed render vray, I configured all my servers with their ip, 4 computers in total and everything looks perfect.
But when I send the render, I cant see the buckets of the servers, and in the vray log window, appears an error, warning server (ip number) failed, Anybody knows what is happening, what could be the problem?

thanks for the attention

bye

HeinoEisner
03-13-2006, 09:18 AM
Sure you dont have firewall running on the renderslaves ?

/cheers

swaine
03-19-2006, 06:40 PM
I also am having the same trouble.

I am attempting to set it up on 3 computers. I also cannot connect to myself even through the distributed network. Like, whats with that?

Server is running, and can render normally with one server listed under the normal place, but when I go to distributed, it errors out and reverts to rendering it with the default 1 machine.

Any help is appreciated.

CGTalk Moderation
03-19-2006, 06:40 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.