PDA

View Full Version : can you add brushes to the 'clone brushes'


loci
03-05-2006, 05:09 PM
can you add your own brushes or other painter brushes to the clone set?

Jinbrown
03-05-2006, 07:07 PM
Hi,

If you mean that you want to add custom brush variants to the Cloners brush category, the answer is yes.

You can add custom brush variants to any brush category.

CGTalk Moderation
03-05-2006, 07:07 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.