PDA

View Full Version : Quadro FX 3450?


iktome
03-01-2006, 07:41 PM
Why is the Quadro FX 3450 so hard to find for sale on the internet.

Plenty of 3400's.

I found one but its OEM and slightly less then the 3400 in price at the same price.

Should I watch out for this?

It is a reputable site and says full packaging and specs.

:argh:

tecton3d
03-02-2006, 12:31 PM
that's the beauty of e-bay... sometimes you just get a good deal.

if they (the seller) have good feedback then the validity of the deal is probably not an issue... if you're still uncomfortable taking the plunge, then e-mail and ask for phone contact info to speak with them personally...

iktome
03-02-2006, 05:16 PM
Thanks for the reply but I found a retail new one for same price

tecton3d
03-02-2006, 05:20 PM
where?

... nice sig : )

iktome
03-02-2006, 05:41 PM
axiontech.com

and no tax if sending to california

:beer:

CGTalk Moderation
03-02-2006, 05:42 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.