PDA

View Full Version : Zmapper to XSI ??


Cygnus-X
02-28-2006, 07:24 PM
Does anybody know if there is a preset to exporte the normal map from Zmapper to XSI ?

The best result i got is with the "3DS Max7_TangentSpace" preset, it look really good in Zbrush/Zmapper but when i map it in XSI it's i little bite weird...


Thanks

DorisDay
03-01-2006, 07:30 AM
Don't know if this will help or whether or not you've already seen it...

It's the XSI pipeline guide...

http://206.145.80.239/zbc/showthread.php?t=30420&highlight=pipeline

jagg
03-16-2006, 09:10 AM
Buckie: I think he's already read that. That's the pipeline for creating displacement maps from xsi-zbrush-xsi. He wants to know if there's a preset for zmapper to xsi.

Cygnus_X: I wish I knew of one. No one has made one for us yet. :( I'm still trying to figure out the best settings for zmapper to xsi myself.

MANorth
03-18-2006, 06:07 AM
Is this what you're looking for?

jagg
03-18-2006, 06:39 AM
Thanks MANorth!

MANorth
03-20-2006, 05:55 AM
Thanks from both of us to Sonk, who developed this and posted it in the XSI forum a while ago. It seems to work well for me right out of the box.

ximage
03-25-2006, 09:22 AM
the one that i found best for xsi was the Nvidia best quality tangent, it seems to work really well for it, just thought id say. how the hell do i put this preset that MANorth posted in to zbrush then, can ne one tell me?

cheers

sweeney

MANorth
03-26-2006, 06:33 AM
Start up Zmapper and then hit Open Configuration. Navigate to wherever you've saved the preset and hit it.

CGTalk Moderation
03-26-2006, 06:33 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.