PDA

View Full Version : animation bake problem


Supermouse
02-23-2006, 03:20 PM
hello all guys.there is a problem in my script,i can't record a animation from an object accurately?
ceit a case,i create an animated plane(transformation with moving and rotating),i want to bake the animation from the plane,so i create a snapshot from the plane,and get the plane's position and rotation at every frame with recording.although the snapshot got a animation from the plane,snapshot and the plane were not coincident accurately at some frame,it puzzled me properly...can some 1 help me??thx a lot!!
http://img154.imageshack.us/img154/8748/problem3ii.gif
http://img153.imageshack.us/img153/9121/problem4dt.jpg


there is the script:

rollout unnamedRollout "Untitled" width:162 height:300
(
button btn4 "Button" pos:[16,19] width:136 height:24
spinner spn10 "" pos:[27,65] width:92 height:16 type:#integer
on btn4 pressed do
(
Select $Object01
obj=$
obj2=snapshot obj
obj2.pos.controller=tcb_position()
obj2.rotation.controller = tcb_rotation ()


h=spn10.value
for f=0 to 100 by h do
(
animate on
(
slidertime = f
at time f(obj2.pos = obj.pos;obj2.scale=obj.scale;obj2.rotation=obj.rotation)
)
)

)
)
createdialog unnamedRollout

Supermouse
02-23-2006, 03:50 PM
ok.i found the answer.use"obj.transform=obj2.transform"to bake animation..........................

it's a funny post,isn't it?

CGTalk Moderation
02-23-2006, 03:50 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.