PDA

View Full Version : Volumetrics bug


MoodyB
02-21-2006, 01:02 AM
Not sure if it's been reported already or not, but just noticed that objects in a volumetric light wont cast proper volumetric shadows unless they are sub-d objects, and also have their displace type set to Parametric.

Render the attached scene and admire the lack of volumetric shadows :banghead:

Then hit tab, re-render and watch them appear :bounce:

Sil3
02-21-2006, 02:04 AM
I havent downloaded the scene but it think there was some issue with Volumetrics Shadows in the past...we had to turn something on (World or Cube Enviroment) i might be completly wrong of course, if so ignore my post :cool:

CGTalk Moderation
02-21-2006, 02:04 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.