PDA

View Full Version : Maya Render Buffer Attributes


EmmeCG
02-16-2006, 02:07 PM
Hi
I have a problem.
I can render particles whit Maya Hardware Render Buffer but I don't understand how set the correct resolution of my render image...
I have only the preset resolution and if I use bigger resolution the frame buffer scale automaticaly the image.
My resolution is 2048X1107.
my resolution monitor is 1600X1200.
I try to change my resolution of screen but nothing is change.
Thanks

Marco

Sorry for my bad english

Lorecanth
02-16-2006, 10:29 PM
use the maya hardware renderer.

CGTalk Moderation
02-16-2006, 10:29 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.