PDA

View Full Version : Setting up blueprints


Giant_Robo
02-16-2006, 04:05 AM
I just started using c4d, coming from several years of using 3ds max. I have set up several planes and have mapped blueprints to them(standard car setup; bottom side front & back) but the textures in the viewport are very pixelated. I have adjusted the scale but the results are the same. I have used the same images in 3ds max with no problems.

Has anyone had a similar problem?

Thanks for any help

-D

mikeh64
02-16-2006, 04:12 AM
go to the illumination tab of your texture, and at the bottom, change your texture preview size to a higher value (like 2048x2048) - that might help


mike

Giant_Robo
02-16-2006, 10:42 AM
Thanks for the info. That was exactly what I was looking for.
-D

CGTalk Moderation
02-16-2006, 10:42 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.