PDA

View Full Version : Curve question


AAAron
02-12-2006, 02:40 PM
If I made a curve and moved the points in to a shape that I like and then want to use this curve on a flex effect. How do I do replace the curve (or transfer the points) to the one the flex effect create?

maks
02-12-2006, 06:41 PM
Hi Aaaron,

go to the Setup/Tools tab, select Curve in the pulldown menu. Now you can move your curve points from one curve to another in the right list pane. Hope that helps :)

AAAron
02-12-2006, 08:36 PM
perfect, big thanks!

CGTalk Moderation
02-12-2006, 08:36 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.