PDA

View Full Version : Adding To Poly Rollout


silversound
02-06-2006, 03:29 PM
I am trying to modify the Editable poly rollout to include a new button from a Max script. Is this possible? Or are these hardcoded/compiled in someway? I have had no luck editing the stock rollout in anyway. Heck I have not even been able to break it.

The script I am trying to take the button from is Vertex Placer 3 which is based on the Vertex Placer 2 script from Blur scripts.

Essentially what I want to do is take quantise to grid button from VP3 and add it a to the standard MAX "Editable Poly->Vertex Selection" rollout for easy use.

Any tips on editing the interface in this manner would be a great help... At this point I am just gonna leave it as is...... But this should be a simple tweak.

Martin Andersen
02-06-2006, 07:59 PM
I only think it is possible if you add a Custom attribute at the Base level/the modifier index that you poly mod has.

Someone correct me if I'm wrong

---

btw. I personally prefer shortcuts or quad menu for extra poly modelling tools

CGTalk Moderation
02-06-2006, 07:59 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.