PDA

View Full Version : My model freezed just as in 3d max freeze option


Carbendi
02-01-2006, 08:06 AM
I was trying to dicover hotkeys. After hitting some buttons my model freezed just as in 3d max freeze option. even in edit mode i can't make any changes to the model. How can i make it editable again?

Andreseloy
02-01-2006, 10:39 AM
Look here:

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=279830

Andreseloy

Carbendi
02-01-2006, 11:58 AM
thanks but my problem is different(i guess). Even i put the model from tools menuto the scane, i can't edit it. also in the tools menu it seems to be frozen.

Andreseloy
02-01-2006, 04:13 PM
What system you have? how much ram?...
Andreseloy

Carbendi
02-01-2006, 04:54 PM
im using a toshiba laptop with celeron m 1500 with 512 mb ram :) but i guess that is not the problem beause the color of the object also changed (like having a gray fallof texture)

Upham
02-02-2006, 01:16 AM
Sometimes my model freezes when I'm editing and I use the Shift-Alt combo to bring it back to life again. Try holding Shift-Alt and then let go of the ALT and maybe your model will jump into zoom in-out mode.
This happens to me a lot!

Upham :)

Carbendi
02-02-2006, 05:30 AM
thanks, i will try that :)

CGTalk Moderation
02-02-2006, 05:30 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.