PDA

View Full Version : Yet another displacement question


neomato
01-22-2006, 02:28 PM
Hi my problem is that my exported displacement bitmap seems all shreaded. it's like many tris with lines between them. What am i doing wrong? Any help?

Beanmaster
01-22-2006, 04:21 PM
Check the UVmap under Tools->Texture you can change the UV coordinates.

Try to assign a GUV or AUV map(Play with the "AUV Ratio" setting here to get a better UV Layout). With "UV>Txr" or "UV Check" you can check how the UVs are layed out and if there is any overlapping.

ryankingslien
01-23-2006, 05:27 PM
Matoboy -
can you post an image of your map and of your UV layout?

As Beanmaster pointed out you can first go to Tool:Texture and click UV Check. If there is any red this means that you have overlapping UVs which will create problems as you are describing.

Let us know. :)

Ryan

neomato
01-25-2006, 06:07 PM
it's ok i got it now. thanks for the help guys

CGTalk Moderation
01-25-2006, 06:07 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.