PDA

View Full Version : AE Render-Engine


payton
01-21-2006, 10:16 AM
hi,
after trying to get gridiron x-factor running properly (not successive) im trying to use the ae render-engine instead. but after running some tests i have a few questions about that:

i tried different compositions to render. but each time when i do file collecting this happens:

screenshot (http://www.rassnik.de/screen.png)

in the "collect files" dialog-box appears:

"1 single-machine render item.
0 multiple-machine render items."

when i start the render only one computer (a different one each time) renders all the fiiles. i tried different sorts of image sequences. but nothing helped.

what im doing wrong. what kind of comps support "multiple machine renders"?

any help is much appreciated.

thanks,
payton

payton
01-21-2006, 10:33 AM
damn. solved it.
sorry for that overhasty topic.

by the way: i needed to activate the option "skip existing files" in the render settings.

payton

CGTalk Moderation
01-21-2006, 10:33 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.