PDA

View Full Version : PRman


seanportfolio
01-17-2006, 03:47 PM
Is there any way for me to try PRman for free? =)

RCAS
01-17-2006, 04:07 PM
Is there any way for me to try PRman for free? =)
PRMan I dunno.

But you have other implementations of Renderman that should work in a similar way and are available for free, you have 3Delight, Pixie and Aqsis .



-- Rui --

lotusexige
01-17-2006, 04:30 PM
you can ask for a 30 day evaluation of prman, send an email to rendermansales@pixar.com

seanportfolio
01-18-2006, 08:09 AM
ok thnx guys

CGTalk Moderation
01-18-2006, 08:09 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.