PDA

View Full Version : Error help me please!


Ozoka
01-17-2006, 01:54 AM
Zbrush doesnt work on xp64? I tried it and it comes up an error everytime...can anyone help me

eblondin
01-17-2006, 06:37 AM
From what I have read. the current version of zbrush does not run on windows 64 bit sorry.

ryankingslien
01-18-2006, 12:27 AM
64 bit is not support as of now. One thing to be mindful of is that it has generally worked if you have less than 3 gigs of RAM. :)


Cheers,

Ryan

CGTalk Moderation
01-18-2006, 12:27 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.