PDA

View Full Version : Could someone please double check me


jfharper
01-11-2006, 05:28 PM
Here is the system I will be building for my render only systems...could someone double check that I have not missed something:

AMD Opteron 170 Dual-Core 2.0GHz 1MB (per core) 64/32-Bit Socket 939 (Retail Box-w-Fan)
APEX PC-115 Beige Steel ATX Mid Tower Computer Case
BIOSTAR TForce6100-939 Socket 939 NVIDIA GeForce 6100 Micro ATX AMD Motherboard 24 pin
Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply - 20+4 pin
CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT400
Western Digital Caviar SE WD800JD 80GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive
D-Link DGE-530T 10/100/1000Mbps PCI 32bit 10/100/1000Mbps Network Adapter
MASSCOOL FD08025S1M4 80mm Sleeve Case Cooling Fan
Arctic Silver 5 Thermal Compound

This should be everything that I need. Note, I don't need any keyboard, mouse, video card, sound, or anything else as these will only be for rendering and will be controlled thru the network using vnc...I am assuming the HD ribbons come with either the case, MB or the HD. Can anyone see if I missed something, or mispatched something...thanks for your time.

qwatkins
01-11-2006, 08:21 PM
Here is the system I will be building for my render only systems...could someone double check that I have not missed something...

Do you already have an OS that is paid for or are you going to Linux it?

Edit: I just noticed that you are going to use vnc over a network, I'm not familiar with this, do you still need an OS on the node?

jfharper
01-11-2006, 08:37 PM
I am buying 3 licenses of xp pro and 3 of win 2000 sp4

lots
01-11-2006, 09:10 PM
If they were all XP pro, you could use remote desktop... rather than vnc

jfharper
01-11-2006, 11:56 PM
hum...I'll see if I can't afford the extra licenses...is it possible to dup a license just for a short time, until I can afford the legal license...this would only be for a week or two and would save me from having to reinstall xp pro over 2000 later...

lots
01-12-2006, 12:28 AM
Depending on your render engine of choice, you could just go linux. Free is better than pay right ;)

CGTalk Moderation
01-12-2006, 12:28 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.