PDA

View Full Version : photoshop not saving alfa channels


boomji
11-27-2002, 05:49 PM
hey dudes,
this is strange...PS just dosent save an alfa channel with tga any more.It does it fine with tiffs or psd's.
Did they have some kind of a fight with the tga guys or what :annoyed:
haaaalp !!!
b

papillon
11-27-2002, 06:31 PM
are you sure youre saving it as 32bit tga?

Ian Jones
11-28-2002, 03:27 AM
If you just recently upgraded to photoshop 7, then I believe that this is a common bug in the program. Visit the Adobe website to download a patch with the tga alpha fixed.

boomji
11-28-2002, 05:21 AM
ahhh!!!
thanx a patch ;)
back to the good ol days of yore now...hehehe.
b

CGTalk Moderation
01-13-2006, 10:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.