PDA

View Full Version : mentalray problems??need help ASAP!


Baker17
11-23-2005, 10:48 PM
i have installed mentalray on a G3 mac running OSX...i have installed all the correct plugin information, as well as the Misss shaders, and have done so as i run a G4 at home, and it works fine there. however, the render aborts each time i do it on the G3 computer...is it because of the machine? has anyone else encountered this problem?
its says file error as one of the errors, but i have linked all the mentalrayTexture files correctly im sure.
Thanks for any speedy response.

mhartle
12-02-2005, 09:47 PM
This is probably obvious, but try a simple scene, like a sphere and a light, and then work up from there. If that works, but your scene doesn't, then make that as simple as possible as well and try that.....

PPGINGRAS
12-05-2005, 07:50 PM
Try to decrease the MentalRay's memory limit.

I assume that you have less than 512megs of ram on your G3.

So add more Virtual Memory to your system.
And reduce the memory limit.

Also, try to render in Command Line without Maya open.


Those should help.



.

CGTalk Moderation
12-05-2005, 07:50 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.