PDA

View Full Version : Maxwell Render Issue


Kerem
11-20-2005, 05:36 PM
Hello friends,

I just got the Maxwell Render For Cinema 4D 0.5. I created a simple scene with spheres and cubes, created a Maxwell camera, lights and materials. But when I try to render the scene with Maxwell only thing I get is black screen. And it says 2 hours render time for everything ?!

I checked the manual but can't fix it :( - any help appreciated...

Thanks...

vesalus
11-20-2005, 06:24 PM
first of all check the link provided when you bought the soft, and download the latest cinmaxwell plug, or better wait few days to get the release candidate version :D

CGTalk Moderation
11-20-2005, 06:24 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.