PDA

View Full Version : Blur's Electric plug-in ? any infos ?


Stiv@IProd
11-05-2005, 01:00 AM
Hello, just a question concerning a plugin, anyone have an idea if the "Electric" plugin from Blur studios is still available on max 6 ? I found the file but heh it makes an error when at start .. ^^ Heard I had to do something with "BlurScripts" in order to make it work (check this : http://www.neilblevins.com/blurscripts/blurscripts.htm ). Tried this but still doesnt work :/
Tried to reach Blur's site but the file isnt online anymore T_T

If anyone have any info on this please get in touch :/

Thank you :)

MOSS
11-05-2005, 07:06 PM
You need to place BlurLib in the plugins folder for the blur plugins to work.

CGTalk Moderation
11-05-2005, 07:06 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.