PDA

View Full Version : 3dsmax SetKey question in pose to pose animation


Velocamonkey
11-17-2002, 12:28 PM
Okay say I have a chracter and I'm using set key (that's what it's called right?) so if you have a pose all keyed then you move on a couple of frames create another pose and then move the slider without pressing the key button this new pose isn't keyed. Okay? This is normal.

But...what if I want to move the slider and keep the pose I've just created but not actaully key it untill I'm happy with it? Is this possible?

Thanks.

BrandonD
11-22-2002, 05:29 AM
Try dragging the timeslider with the right mouse button.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.