PDA

View Full Version : max script addressing more than one processor


nebille
11-02-2005, 11:08 AM
Hi all

Does anyone know if max script has the ability to address more than one processor. At the mo when i use max script on a dual xeon machine it only uses 25% of the machines proc power which completely sucks.

regards

Nebille

Aearon
11-02-2005, 12:34 PM
i wouldn't count on it... i hope with dual core cpu's out this situation will change... pretty much everything in max except rendering gives me 25% cpu usage... cloth, particles, whatever

CGTalk Moderation
11-02-2005, 12:34 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.