PDA

View Full Version : Need help


chua
10-17-2005, 03:46 PM
i got a very stupid question to ask.hope u all dun mind.
i am havin a prob wif my photoshop cs2.normally at my layer window i can click on link for each layer but the square for mi to click is gone.can anyone teach mi how to get it back.
thanks

ctp
10-17-2005, 08:22 PM
in CS2 you select the layers you want to link (use Ctrl-Click or Shift-Click to select more than one layer) and then click the link icon (a chain) in the bottom of the layers palette.

CGTalk Moderation
10-17-2005, 08:22 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.