PDA

View Full Version : Code is causing Maya to lock


SirCharles
10-06-2005, 09:14 PM
I am having a big problem. I have a script (a large script)that when I run it with certain options set in my tool, that it causes Maya to crash at the end of the script. It just locks up and never comes back. If I change the options, it will work with some configurations and not with others. I think it is doing something like the certain ammount of code is causing Maya to get out of sync or something to that liking but I dont have anyway to debug it. Anyone ever experienced something like this and have any ideas on how to work around it?

JFFORTIN
10-06-2005, 09:52 PM
is all u loop are ok maybe with some option on like u says hes using bad loop?
hard to say if we cant see the script

CGTalk Moderation
10-06-2005, 09:52 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.