PDA

View Full Version : Joining joints


peteb
10-04-2005, 03:22 PM
I can join joints but I always seem to get an extra bone that joins the two. Is this just the way it is or am I doing something wrong. I'd like it if it would just weld the two together without any extra bones.


Pete B

john_homer
10-04-2005, 08:35 PM
try just parenting one joint to another.

you may need to re-orient after doing this... skeleton->orient joint

.j

CGTalk Moderation
10-04-2005, 08:35 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.