PDA

View Full Version : 99% CPU Load


Poulpi
11-10-2002, 06:24 PM
i think that is not really normal that AE use 99 % of my cpu only when i just move the mouse around...

I use AE 5.5 under Windows 2000, i have tested on 2 computers and problem are the same.

Anyone know ?

thanks

its837
11-18-2002, 11:20 PM
what kind of computer
how much ram

bla bla bla

99% at least its not 100%

cheer up buddie
oh ya and you can't have multple render ques as far as i kjnow


-meat

CGTalk Moderation
01-13-2006, 10:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.