PDA

View Full Version : Instances with Xpresso


protocultura
09-26-2005, 02:47 PM
Hi, I would like to know how to create instances of an object with xpresso using the iterator tool.
Thanks.

Srek
09-27-2005, 12:49 PM
Hi,
Xpresso does not allow for the creation of objects, but you can change the reference for an instance.
Cheers
Björn

protocultura
09-27-2005, 01:49 PM
Thanks Srek. Xpresso is a whole new world to me. I only can say one thing about it. Is Amazing!!!

AkaKico
09-27-2005, 02:21 PM
I'm not sure if this would help since I'm a bit of an expresso n00b :) But someone else wrote a instance thingy in a coffee that can be used in expresso, I used it in THIS (http://gadzooksgraphics.com/chris/pics/Chairarranger.c4d.zip) file. I'd isolate it for you, but don't have access to a ftp atm. Hope it helps!

Chris

pgrooff
09-27-2005, 03:04 PM
I see your question was already answered on the Xpresso 3dattack forum.
http://www.3dattack.net/forum/showthread.php?t=3669

protocultura
09-27-2005, 03:44 PM
Yes, thanks. Good to know that this guy Majoul did that node. I'm buying the June Isuue of 3D Attack to use it.
Cheers.

CGTalk Moderation
09-27-2005, 03:44 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.