PDA

View Full Version : Sound


Chrissy
11-06-2002, 09:55 PM
I am trying to output a movie and i choose all the corect settings but no sound plays in the movie i have checked all the audio files and when i do a preview it has sounds but not when i output it.

And it makes no difference if it is a quicktime or an avi. Has anyone come across this before please help!

Thanks

skidd
11-07-2002, 12:35 AM
its so easy man, select in render output settings, 'Audio Output', something like this, you can find this on the 'Render Queue' screen.

see ya!

Chrissy
11-07-2002, 10:58 PM
I am not silly i know you have to select that, yes i have selected it but it still does not output it!

I have even uninstalled it and reinstalled it but it still does the same thing.

Please help

CGTalk Moderation
01-13-2006, 09:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.