PDA

View Full Version : Creating a displace map


Rettie
08-26-2005, 01:41 PM
Hi!

I'm trying to create a detailed terrain and I have Dreamscape with me.
The problem is - Dreamscape's too crude (at least too crude for me to handle) for me to fine tune specific areas, so I was thinking - maybe if I could edit the terrain as a mesh - maybe I could somehow create a displacement map based on an existing object... the only problem is - I'm not sure that's even possible. :hmm:
Does anyone here have an idea how I could get a displace map based on an existing object?

Thanks.

arneltapia
09-08-2005, 09:57 AM
Just try this: collapse to edit poly, then use the "push pull paint deformation".

CGTalk Moderation
09-08-2005, 09:57 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.