PDA

View Full Version : Drawing Edges


Leonardo Vega
08-08-2005, 09:07 PM
I'm using C4D R9.1 and I wanted to know if you can draw edges and then use like a "bridge" tool to fill in the poly's. With the create polygon tool, you are automatically making a polygon, but there's no option to just create vertices or edges.

Thanks!
Leo

AdamT
08-08-2005, 09:17 PM
There's no support for polylines, but you can draw points. Create an empty poly object, enter points mode, and use the "add point" tool. Ctrl + LMB to add points.

Erik Heyninck
08-08-2005, 09:27 PM
You can also draw a spline and copy its points to a poly object using the structure tab (edit copy, then paste) , and then use bridge or create poly.

CGTalk Moderation
08-08-2005, 09:27 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.