PDA

View Full Version : Ashamed to ask this


assistant pimp
08-04-2005, 02:03 AM
But in LW 8 where do I set the size I want to render? Like I want my image to be 1600x1200. Where do I input that?

lucasmorif
08-04-2005, 02:14 AM
Just select your Camera ( shortcut C ) and click properties (short P) there youŽll have your cameraŽs dimension.
:)

assistant pimp
08-04-2005, 02:37 AM
aaahhh....ok. Thanks. hhhmmm then what is the prints assistant for? I changed values in there and nothing happened.,

igu4n4
08-04-2005, 06:54 PM
if I remember correctly the print assist is more for helping you migrate renders through different resolutions depending on destination medium. ie: screen to print. General dpi differences.


Steve.

AngelDream
08-05-2005, 04:21 AM
The print assistant is a helper to do the conversion from inches or picas to computer pixels. If you set your print assistant at 300 dpi, 6x8 inches, click ok, and then select the camera, you'll see that the width and height were set to 2400 x 1800 pixels. however, when I work with images that will be printed, I'm usually designing the page in InDesign and retouching the images with photoshop, so I get my pixels dimensions from there.

assistant pimp
08-05-2005, 04:39 AM
Thats cool! I was wondering what print assistant did. Much appreciated. Funny there aint more on print assistant in the help files.

CGTalk Moderation
08-05-2005, 04:39 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.