PDA

View Full Version : file location


DuttyFoot
08-03-2005, 06:40 PM
i have a question. how do you get shake to pickup the source for your files without having to find each file constantly. for example if i work on my project in the lab at school the hard drive might be H:. then i put every thing on my external drive and go to the other lab to use shake there. but when i load up shake i have to point all the nodes one by one to where the files are located on the external drive.

is there a way to avoid doing this. maybe there is some kind of script i could use. or is there some way i could change the location of the source within shake and that would point all nodes to the new source.

any help would be appreciated

beaker
08-03-2005, 07:47 PM
A .shk file is just ascii text. Open it up in a text editor and do a search and replace on the file paths. If you know any shell scripting you can just write a script to do this too.

DuttyFoot
08-03-2005, 11:57 PM
thanks for the help, i will try that out

CGTalk Moderation
08-03-2005, 11:57 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.