PDA

View Full Version : ASCII files


mhayes
08-02-2005, 12:34 PM
How do i get ASCII files to work in maya?

Segmoria
08-02-2005, 01:42 PM
By saying ASCII you mean the mayaAscii extension .ma?

mhayes
08-02-2005, 03:09 PM
Thats the one

Segmoria
08-02-2005, 03:32 PM
ok, so where exactly do you have difficulty in using them?
Maya exports and imports them just like .mb files, only that they are readable and easier for you to modify with an external text editor.

CGTalk Moderation
08-02-2005, 03:32 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.