PDA

View Full Version : Importing Trees


Troof
07-07-2005, 09:05 PM
Hello fellow cgtalk members!!

I am a new user to Vue and i have a quick question.
When i export a tree (as .lwo) into modo, the leaves look...gigantic lol anyway i can fix this..or do i need to use a map?

Thanx for help =P

Wabe
07-08-2005, 07:57 AM
The trick of the trees is tranmapping. So you have relatively little polygons - huge as you say - and the (bunches of) leaves simply mapped onto those.

So the answer is yes, you need a map.

But that should come over as well.

CGTalk Moderation
07-08-2005, 07:58 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.