PDA

View Full Version : motion blur amount change!


skidd
10-18-2002, 11:38 PM
Hey someone, how to modify the amount of the Motion Blur in AE? it's possible?

tnks :beer:

froggyplat
10-19-2002, 05:44 AM
you can change your shutter angle from 180 up to 360. it's under comp sttings, advanced tab.

i think motion blur only works for elements created in AE (like text and such), tho, not for pre-rendered video.

ilasolomon
10-19-2002, 10:10 AM
with just a little bit correction:

"motion blur only works for elements that ARE MOVED (or any transformatons) in AE"

skidd
10-20-2002, 02:31 AM
tnks ila_solomon, froggyplat
:beer:

I wanted to change the motion blur in my 29,97 footage (with fields), that idea is make a "Tornado" with a actor, i don't have "chroma actor" scene, its a simple post prod.

I found other ways to make this, using masks same, more I am only delayed...



:wavey:

intvSlams
10-22-2002, 12:37 AM
skidd, check out the ReelSmart motion blur plugin: http://www.revisionfx.com/mblur.htm I've used it to save hours and hours of rendering time (it's much faster than Lightwave's motion blur!)

skidd
10-22-2002, 03:48 AM
modifing the shutter angle really works, but i will research to know about more be fast in render, using ReelSmart motion blur

tnks intvSlams, the price of this is poor?:p

CGTalk Moderation
01-13-2006, 06:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.