PDA

View Full Version : Vue 5 infinte


tony3d
06-15-2005, 04:06 AM
I should get my Vue 5 Infinite tomorrow. I have worked in Lightwave for the past 9 years and want Vue for landscape work. On a Mac Dual 2.7 gig machine and 2.5 gigs of ram, will I really be able to create those vast vista's filled with millions of tree's and actually use it for animation? It just seems to good to be true. In Lightwave, scene's like that are nearly imposible.

AniMajik
06-16-2005, 08:04 AM
Impossible in just about all 3D apps - But in Vue the EcoSystem makes it possible.

Create your environment in Vue, import your model from Lightwave and you're good to go! I have been experimenting myself since I've only had V5I for a few weeks now.

You can import your models (Vue imports almost anything) and convert them to Vue's .vob format and have them immediately available for your ecosystem.

-AniMajik

CGTalk Moderation
06-16-2005, 08:04 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.