PDA

View Full Version : XSI to Max5


JoeRedstall
10-14-2002, 07:31 PM
Hiya all,

just wondered if anyone had any tips for converting between XSI and 3dStudioMax 5? I know there is a proper converter for this but it only works with versions 3 and 4 of max :(

anyone got any ideas ?

ta,

Joe

Atyss
10-15-2002, 02:22 PM
Try obj format.


Hope this helps
Salutations - Cheers
Bernard Lebel

JoeRedstall
10-15-2002, 02:31 PM
Hey Atyss, thanks for the reply.

.obj was the first thing i tried, only for some reason Max doesn't import the format any more. I'm sure Max3 could import .obj files and hopefully I can find a converter out there somewhere for Max5.

thanks again :thumbsup:

Joe

EdHarriss
10-16-2002, 01:02 AM
Try the OBJ to Max plugin here: http://www.habware.at/max4/obj2max4.zip

It says that it's for version 4, but I've heard that it will work with version 5.

JoeRedstall
10-16-2002, 09:08 AM
Cheers for that Ed,

Works a treat :)

Joe

CGTalk Moderation
01-13-2006, 07:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.