PDA

View Full Version : Q: CS2 - selectig contents on a layer


Leionaaad
05-23-2005, 08:30 AM
Does anyone knows where the Ctrl+LayerName option is gone in CS2?
I couldn't find anything in the manual. Normaly it would make a selection arround the layer's content. Now does nothing...

frog
05-23-2005, 09:25 AM
Still works for me - you have to ctrl + click on the layer thumbnail though, rather than on the layer name.

podgorski
05-29-2005, 11:19 AM
Works for me to.. same like with the old versions ctrl+thumbnail click

Leionaaad
05-30-2005, 08:34 AM
Thankx fellows, I tried it, and it works. Until now I clicked just about anywhere on the layer name...

CGTalk Moderation
05-30-2005, 08:34 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.