PDA

View Full Version : keyframes with maya api


concepts19
05-18-2005, 09:00 AM
is there a function set i can use to set a keyframe of the selected object. And does anyone know of a forum with a focus on the maya api.

chaoticbob
05-18-2005, 04:00 PM
right off the top of my head I can't think of one...but you could call setKeyFrame via the API through MEL.

I haven't seen a forum focus on the Maya API (one that is active) except for the one on Alias's website - but that costs money. However, there is a maya api development mailing list on highend3d.com. Here's the link:

http://www.highend3d.com/maya/listserver/

CGTalk Moderation
05-18-2005, 04:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.