PDA

View Full Version : add water


headfirstsauce
05-12-2005, 02:26 AM
ok, so i used painter 7 and i used the just add water tool, but i cant seem to find it in version 9. Is there a simple just add water tool in version 9?

Any help with this would be greatly appreciated.

by the way, i searched for a while looking for this, but i couldnt really find it.

Thanks in advance

Titan
05-12-2005, 06:12 AM
its in the blenders category and its one of the sub brushes in there....should be fairly easy to get to....good luck:)

CGTalk Moderation
05-12-2005, 06:12 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.