PDA

View Full Version : Problems installing maxwell_a1.1.33 in Max7


Rovak
05-11-2005, 03:58 PM
Hi there,
I have installed maxwell_a1.1.33 Max plugin in to 3Ds max 7 and when assign Maxwell as the production renderer prompts MAXWELL_ROOT not defined. checked the registry and looks ok there. Any ideas on how to get around this?
Cheers

LarsSon
05-13-2005, 07:08 AM
http://www.maxwellrender.com/forum/index.php

Post it there. They know it better.

-LarsSon

CGTalk Moderation
05-13-2005, 07:08 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.