PDA

View Full Version : MR node connecting?


MTCG
05-07-2005, 07:24 PM
Hi,
i would like to know how to connect MR nodes , like im using "mib_illum_lambert1" how can i connect it to a texture , utilities... etc ..

Thanks.

BillSpradlin
05-08-2005, 12:44 AM
The help file goes over what the shaders attach to:


http://localhost:4448/Maya6.5/en_US/Shading/useamentalrayformayashader.html?hl=mental+ray+animation+limitation

MTCG
05-08-2005, 10:45 AM
Thanks, but still .. maybe im wrong and i shouldnt use " mib_illum_lambert1 " for textured scenes - is that true - ?

Here`s the image , where do i connect the texture !! .

http://mtcg.jeeran.com/Illum.jpg



thanks .

floze
05-08-2005, 12:08 PM
Err.. to the Diffuse slot? You could of course plug it into the Ambient slot as well if you wanted... Ambience is intended to work as a scalar of Ambient (or was it vice versa?).

I think you are confused by the fact that the texture isnt showing up in the viewport? The texture is still rendered properly with mentalray; it's only a matter of fact that mentalray isnt implemented 'perfectly' into maya yet and the texture is not passed to the hardware renderer (your viewport).

MTCG
05-08-2005, 12:17 PM
thanks alot.

CGTalk Moderation
05-08-2005, 12:17 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.