PDA

View Full Version : Vue 4 Pro And OS X 10.4


mockieato
05-04-2005, 03:34 AM
Anyone else's Vue 4 Pro break when tiger was installed? If so, anyone know how to get a fix for this terrible problem?

Mike.H
05-05-2005, 01:59 PM
sorry cant help with v4pro but v5I which is the big brother already have a spotlight plugin for tiger so if something is broken with v4pro report it to e.on and im sure they´ll whip up a patch/cure for it.

mikeha
05-10-2005, 03:02 PM
I just bought the downloadable version of Vue 4, and it works on Tiger. Maybe you have to reinstall it if you upgraded to Tiger or did an Archive and Install? I had to reinstall both Modo and Maya as well after I installed Tiger.

CGTalk Moderation
05-10-2005, 03:02 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.