PDA

View Full Version : render using Multiple Comps


flangust
05-02-2005, 11:58 PM
I was just wondering if it is possible to set up After Effects (and/or Final Cut Pro) to render using multiple computers over a network. I have an old teacher who has a student trying to render a very large project. If anyone knows if this is possible please let me know.


Thanks

Brogan

Mylenium
05-03-2005, 04:46 AM
I was just wondering if it is possible to set up After Effects (and/or Final Cut Pro) to render using multiple computers over a network. I have an old teacher who has a student trying to render a very large project. If anyone knows if this is possible please let me know.


Thanks

Brogan

Wouldn't know about FCP, but if you have AE Professional you have an option to install a render-only client on as many machines as you want using a "watch folder" system. Refer to the manual for this.

Mylenium

CGTalk Moderation
05-03-2005, 04:46 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.