PDA

View Full Version : Fluid simulation


Gatsu
02-14-2002, 06:54 PM
How to stop a fluid emission?

I have try to scale to ''0'' the emitter but don't work.

Any ideas?

Thanks

bh_brain
10-08-2004, 09:51 AM
In the fluid property editor under "FluidOp -> Simulation" You can set the start frame and the duration. This should help you.

Edit: Ups, I haven't seen the date of the thread, sorry.

powerwave3d
10-08-2004, 01:43 PM
Edit: Ups, I haven't seen the date of the thread, sorry.
haha, that's funny.

How many pages did you go back to get to a 2002 post? or you must have used the search I recon.

bh_brain
10-08-2004, 06:31 PM
haha, that's funny.

How many pages did you go back to get to a 2002 post? or you must have used the search I recon.
Just posted a thread about fluids and I got this one displayed after posting.

gent_k
10-08-2004, 07:59 PM
I wonder what Gatsu will think when he sees this :scream:......:D

Savi
10-10-2004, 08:30 AM
lmao took 2 years to get a reply lmao :D

CGTalk Moderation
01-13-2006, 02:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.