PDA

View Full Version : Vue 5


Charlo-N-1
04-08-2005, 10:38 PM
Hi
Just a quick question and a silly one to many people.Where do i go in VUE 5 to export models to max?Thanks:)

Eisbaerchen
04-09-2005, 08:18 AM
if you really mean vue 5 only (not vue 5 i), it doesn´t export anything except terrains as far as I know

Charlo-N-1
04-09-2005, 12:15 PM
Whats the difference?I didnt think there was a vue 5 i.
Cheers

Mike.H
04-09-2005, 08:32 PM
the differences are bigger then ever, as much better as v5esprit/pro studio is when compared to v4e v5I is even better compared to v5esprit.

head on over to e.ons website and check out v5I for yourself, hard to miss

suradtaylor
04-12-2005, 12:13 PM
so how do I export terrains in Vue 5 Esprit to Maya

videodv
04-13-2005, 07:17 AM
so how do I export terrains in Vue 5 Esprit to Maya

Just select your terrian then right click and go to edit, you can export your terrain from there.

videodv.

CGTalk Moderation
04-13-2005, 07:17 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.