PDA

View Full Version : Error starting PS


HellBoy
04-01-2005, 05:04 PM
Hi guys

Have you ever came across with this problem before (shown in the pic), if so, what's going on? in the meanwhile, I'm trying to reinstall

cheers

HellBoy
04-01-2005, 05:23 PM
Ahh no worries for me :shrug: I reinstall it, it works now :)

CGTalk Moderation
04-01-2005, 05:23 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.