PDA

View Full Version : Tape...digibeta output?? Im confused!!


riyazgomes
03-22-2005, 07:15 AM
Hi...Im starting my own vfx and cgi studio soon....I was hoping to get some info on output for commercials.

Do I have to invest in tape drives,digibetas, etc.....to transfer work out of the computers...if so what is the best low cost solution?

Thanks

beaker
03-23-2005, 10:17 AM
It really depends what your clients are shooting on and what you have to deliver on. Thing is you will probably need both a digi-beta and a beta deck, also a minidv and possibly even a dvcpro deck. One that records as well as plays back starts at $5-7k new(beta), and 7-10k(digibeta). You can always start out by renting them when you need them($150-$300 a day).

CGTalk Moderation
03-23-2005, 10:17 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.