PDA

View Full Version : importing OMF.2 files


mattmos
03-18-2005, 12:32 PM
Hi guys, don't normally hang around the Shake forum but have a rather urgent query, if anyone can help.

I need to import OMF.2 files from an Avid Adreneline into Shake 3 on Mac - any ideas if this is possible/advisable?

Cheers,
Matt

rogercg
06-11-2005, 12:06 AM
Output mov from avid, or use tif sequence

CGTalk Moderation
06-11-2005, 12:06 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.